Meny Escalón Veiten
- Sorter allergener:
- Hvetemel
- Rugmel
- Egg
- Melk
- Fisk
- Bløtdyr
- Skalldyr
- Nøtter
- Selleri
- Sulfitt
Månedens tapasmeny
Minimum 2 personer
CLASSICO | pr. pers 439,- |
FIESTA | pr. pers 599,- |
APERITIVO |
|
---|---|
BRØD OG AIOLI | 49,- |
PAN / BRØD | 31,- |
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES | 31,- |
ACEITUNAS / MARINERTE OLIVEN | 49,- |
MANCHEGO / SPANSK FÅREMELKSOST | 89,- |
JAMÓN SERRANO / IBERICO |
94,- / 149,- |
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER | 175,- |
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT | 205,- |
Classicos |
|
---|---|
DATILES CON BACON / BACONDADLER (6 stk) | 80,- |
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER (2 stk) | 75,- |
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA (5 stk) | 90,- |
CHORIZO / GRILLET SPANSK CHORIZO | 115,- |
CHEVRE A LA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER OG HONNING | 115,- |
MARISCOS |
|
---|---|
CALAMARES / FRITERTE AKKARRINGER | 86,- |
VIEIRAS / KAMSKJELL MED SALVIESMØR (3 stk) | 145,- |
GAMBAS AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK (6 stk) | 119,- |
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED CHILI, HVITLØK,FLØTE, URTER OG HVITVIN | 115,- |
BACALAO CON TOMATE / TORSK MED TOMATER | 115,- |
HALIBUT ARÁNDANO / BLÅBÆRGRAVET KVEITE MED HONNING- OG SENNEPSEMULSJON | 125,- |
CARNE |
|
---|---|
GARBANZO CON CHORIZO / KIKERTER MED CHORIZO OG PIQUILLO PAPRIKA | 94,- |
CHULETITAS DE CORDERO / LAMMECARRE MED TZATZIKI | 145,- |
SOLOMILLO DE BUEY / INDREFILET AV OKSE MED RØYKT PEPPERSAUS | 145,- |
PATO A LA NARANJA / SPRØSTEKT ANDEBRYST MED APPELSINSALSA | 169,- |
PRESA DE IBERICA / GRILLET NAKKE FRA IBERISK GRIS MED GRILLET SITRON | 169,- |
POLLO / KYLLING m/ SOLTØRKET TOMATPESTO | 125,- |
VERDURAS |
|
---|---|
CAPRESE / TOMATER, MOZZARELLA OG BASILIKUMOLJE | 89,- |
SETAS CON MANCHEGO / SOPP MED MANCHEGO | 82,- |
ENSALADA CON PERA / BLANDET SALAT MED PÆRESKIVER, VALNØTTER OG BLÅMUGGOSTDRESSING | 89,- |
PISTO MANCHEGO / GRØNNSAKER MED MANCHEGO | 89,- |
PIMIENTOS DE PADRÓN / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA | 79,- |
ESPINACA CATALANA CON QUESO DE CABRA / SPINAT MED ROSINER, RØDLØK, GRESSKAR - OG SOLSIKKEKJERNER TOPPED MED VARM GEITOST | 89,- |
PPATATAS BRAVAS / POTETER MED AIOLI OG SPICY SALSA | 74,- |
POSTRES |
|
---|---|
CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED VANILJEIS | 115,- |
CREMA CATALANA | 99,- |
SORBETE DE CAVA CON APEROL / CAVA SORBET MED APEROL | 119,- |