Escalón Veiten

Escalón Veiten er en tapasrestaurant med unik beliggenhet. Rett ved den Nationale Scene og Ole Bulls Plass finner dere oss i fargerike og luftige lokaler. Stor uteservering mot teaterparken. På Escalón Veiten kan du også bestille tapas hjem eller på jobben og velge om du vil ha den levert eller hente selv. Restauranten åpnet i 2013.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Veiten 3 (på Ricks) Åpne i Google Maps
veiten@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - Ons: 16:00 - 22:00
Tors - Fre: 16:00 - 23:00
Lør: 14:00 - 23:00

Grunnet Covid-19, så har vi endrede åpningstider – vennligst sjekk bookingsiden for tilgjengelige bord, ring 55 32 90 99 eller send mail.



Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten

Meny Escalón Veiten

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Månedens tapasmeny

Minimum 2 personer

CLASSICO pr. pers 439,-
FIESTA pr. pers 599,-

APERITIVO

BRØD OG AIOLI 49,-
PAN / BRØD 31,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 31,-
ACEITUNAS / MARINERTE OLIVEN 49,-
MANCHEGO / SPANSK FÅREMELKSOST 89,-
JAMÓN SERRANO /
IBERICO
94,- /
149,-
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER 175,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT 205,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER (6 stk) 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER (2 stk) 75,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA (5 stk) 90,-
CHORIZO / GRILLET SPANSK CHORIZO 115,-
CHEVRE A LA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER OG HONNING 115,-

MARISCOS

CALAMARES / FRITERTE AKKARRINGER 86,-
VIEIRAS / KAMSKJELL MED SALVIESMØR (3 stk) 145,-
GAMBAS AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK (6 stk) 119,-
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED CHILI, HVITLØK,FLØTE, URTER OG HVITVIN 115,-
BACALAO CON TOMATE / TORSK MED TOMATER 115,-
HALIBUT ARÁNDANO / BLÅBÆRGRAVET KVEITE MED HONNING- OG SENNEPSEMULSJON 125,-

CARNE

GARBANZO CON CHORIZO / KIKERTER MED CHORIZO OG PIQUILLO PAPRIKA 94,-
CHULETITAS DE CORDERO / LAMMECARRE MED TZATZIKI 145,-
SOLOMILLO DE BUEY / INDREFILET AV OKSE MED RØYKT PEPPERSAUS 145,-
PATO A LA NARANJA / SPRØSTEKT ANDEBRYST MED APPELSINSALSA 169,-
PRESA DE IBERICA / GRILLET NAKKE FRA IBERISK GRIS MED GRILLET SITRON 169,-
POLLO / KYLLING m/ SOLTØRKET TOMATPESTO 125,-

VERDURAS

CAPRESE / TOMATER, MOZZARELLA OG BASILIKUMOLJE 89,-
SETAS CON MANCHEGO / SOPP MED MANCHEGO 82,-
ENSALADA CON PERA / BLANDET SALAT MED PÆRESKIVER, VALNØTTER OG BLÅMUGGOSTDRESSING 89,-
PISTO MANCHEGO / GRØNNSAKER MED MANCHEGO 89,-
PIMIENTOS DE PADRÓN / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
ESPINACA CATALANA CON QUESO DE CABRA / SPINAT MED ROSINER, RØDLØK, GRESSKAR - OG SOLSIKKEKJERNER TOPPED MED VARM GEITOST 89,-
PPATATAS BRAVAS / POTETER MED AIOLI OG SPICY SALSA 74,-

POSTRES

CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED VANILJEIS 115,-
CREMA CATALANA 99,-
SORBETE DE CAVA CON APEROL / CAVA SORBET MED APEROL 119,-
Escalón Veiten