Bergen

Escalón Veiten

Festspillspisested 2019

Escalón Veiten er Festspillspisested 2019

Escalón Veiten er en tapasrestaurant med unik beliggenhet. Rett ved den Nationale Scene og Ole Bulls Plass finner dere oss i fargerike og luftige lokaler. Stor uteservering mot teaterparken. På Escalón Veiten kan du også bestille tapas hjem eller på jobben og velge om du vil ha den levert eller hente selv. Restauranten åpnet i 2013.

Følg oss på Facebook

Bordbestilling

55 32 90 99
Online

Besøksadresse

Veiten 3 (på Ricks) Åpne i Google Maps
veiten@escalon.no

Åpningstider kjøkken

Søn - Ons: 16:00 - 22:00
Tors - Fre: 16:00 - 23:00
Lør: 14:00 - 23:00



Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten Escalón Veiten

Meny Escalón Veiten

  • Sorter allergener:   
  • Hvetemel
  • Rugmel
  • Egg
  • Melk
  • Fisk
  • Bløtdyr
  • Skalldyr
  • Nøtter
  • Selleri
  • Sulfitt

Månedens tapasmeny

Minimum 2 personer

6 TAPASRETTER
kjøkkenets utvalgte
pr. pers 289,-
10 TAPASRETTER
kjøkkenets utvalgte
pr. pers 449,-

Ost & skinke

PAN / BRØD 38,-
ALIOLI / HVITLØKSMAJONES 38,-
ACEITUNAS / OLIVEN 48,-
JAMÓN SERRANO / IBERICO 94,- / 149,-
QUESOS / OSTEFAT - ET UTVALG LIKANES OSTER 175,-
CHARCUTERÍA / SPEKEFAT - ET UTVALG SPEKEMAT 195,-

Classicos

DATILES CON BACON / BACONDADLER 80,-
BOLAS DE QUESO / FRITERTE OSTBOLLER, 2 STK 55,-
ALBÓNDIGAS / KJØTTBOLLER I TOMATSALSA 89,-
CHORIZO DE JEREZ / GRILLET SPANSK CHORIZO MED SHERRY 115,-
CHEVRE ALA PLANCHA / GRILLET CHEVRE MED NØTTER OG HONNING 115,-

Sjømat

SCAMPI AL AJILLO / SCAMPI MED CHILI OG HVITLØK 115,-
HALIBUT ARÁNDANO / BLÅBÆRGRAVET KVEITE MED SELLERIROTPURÉ OG HONNINGSENNEPSEMULSJON 129,-
BACALAO FRESCO ALA PLANCHA / GRILLET FERSK TORSK MED PAPRIKA OG KAPERS 115,-
MEJILLONES / BLÅSKJELL DAMPET MED FLØTE, URTER OG HVITVIN 115,-
VIEIRAS / KAMSKJELL MED CHORIZO, SELLERIROTPURÉ OG SULTANAS 145,-
CALAMARES / FRITERTE AKKARRINGER 88,-

Kjøtt

BROCHETAS DE POLLO / GRILLSPYD MED URTEMARINERT KYLLING 125,-
SOLOMILLO DE BUEY / INDREFILET AV OKSE MED SENNEP OG RUCCOLA 165,-
Presa Iberico / Grillet nakke fra Iberisk gris, salt og sitron 165,-
PINCHO MORUNO / GRILLSPYD AV LAM MED MAURISK MARINADE OG TZATZIKI 145,-
,-

Grønt

CAPRESE / TOMATER, MOZZARELLA OG BASILIKUM 95,-
Chorizo Chef Salat / Sherry-tomater, røde bønner, rødløk og chorizo 89,-
Remolacha y Queso / saltbakte beter, chevre, valnøtter og honning 95,-
PIMIENTOS DE PADRON / GRILLEDE SPANSKE PAPRIKA 79,-
PATATAS BRAVAS / POTETER MED ALIOLI OG SPICY SALSA 74,-
PIQUILLOS RELLENOS / SPANSK PAPRIKA FYLT MED SPICY HUMMUS 65,-
ENSALADA ESPARRAGOS, GRANADA Y MANCHEGO / SALAT MED ASPARGES, ASPARGESBØNNER, GRANATEPLE, MANDLER OG REVET MANCHEGO 89,-

Postres

CHOKO / SJOKOLADEFONDANT MED VANILJEIS 112,-
CREMA CATALANA / VANILJEKREM MED APPELSIN OG BRENT SUKKER 85,-
DAGENS IS / SORBET 72,-
PANNA COTTA LIMÓN / PANNA COTTA MED SITRON 77,-
Escalón Veiten